Веган лимецов сладкиш с круши

Продукти:



  • 250гр. пълнозърнетсо брашно от лимец

  • 200гр. кафява захар

  • 50гр. пудра захар

  • 1бр. ванилова захар

  • 1 1/2 ч.л. бакпулвер

  • 1бр. голяма круша, нарязана на ситни кубчета

  • 4 с.л. с връх какао

  • 1 ч.л. канела

  • 200гр. орехи/ кашу/ бадеми (нарязани на ситно)

  • 100мл. кокосово мляко

  • 100мл. олио

  • щипка сол

Продукти:



  • 250гр. пълнозърнетсо брашно от лимец

  • 200гр. кафява захар

  • 50гр. пудра захар

  • 1бр. ванилова захар

  • 1 1/2 ч.л. бакпулвер

  • 1бр. голяма круша, нарязана на ситни кубчета

  • 4 с.л. с връх какао

  • 1 ч.л. канела

  • 200гр. орехи/ кашу/ бадеми (нарязани/счукани на ситно)

  • 100мл. кокосово мляко

  • 100мл. олио

  • щипка сол

Начин на приготвяне:



            



  1. Смесете брашното, бакпулвера, захарта, пудрата захар, солта, какаото, ваниловата захар и канелата. Прибавете парченцата круша и кашу.

  2. Към получената суха смес прибавете кокосовото мляко и олиото. Разбъркайте добре до получаването кремообразна консистенция.

  3. Поставете сместа в предварително добре намазнена и набрашнена форма за печене. Печете в предварително загрята на 175 градуса фурна около 35 минути.

  4. За да се насладите максимално на своя вкусен сладкиш с круши и кашу, преди консумация трябва да оставите десерта да изстине за 10-20 минути. При желание можете да поръсите с пудра захар.

Where to buy