Хляб с бира и босилек

Продукти:



  • 3 ч. ч. прясно смляно пълнозърнесто брашно от Лимец

  • 1 ½ ч.ч. бира

  • 1 с.л.сушен босилек

  • 3 ч.л. бакпулвер

  • 1 ч.л. черен пипер

  • 1 к.л. сол

  • 1 к.л. захар

Продукти:



  • 3 ч. ч. прясно смляно пълнозърнесто брашно от Лимец

  • 1 ½ ч.ч. бира

  • 1 с.л.сушен босилек

  • 3 ч.л. бакпулвер

  • 1 ч.л. черен пипер

  • 1 к.л. сол

  • 1 к.л. захар

 



Начин на приготвяне:



  1. В купа се смесват брашното, солта, захарта, бакпулвера, черния пипер и босилека.

  2. След това добавете бирата, като бъркате постоянно до получаването на хомогенна смес. Трабва да получите тесто като за кекс.

  3. Изсипете сместа във формичка и печете 40-50 мин. на 200°С в предварително загрята фурна.

Where to buy