Солен кекс с пармезан

Продукти:



  • 3 ч.ч. пълнозърнесто брашно от Лимец

  • 2 яйца

  • 1 кисело мляко

  • 2 с.л. пармезан

  • 20гр. маслини

  • 20гр. сушени домати

  • 20гр. суджук или друг вид колбас по желание

  • 1/2 бакпулвер

  • 1 с.л. риган

  • 1 к.ч. олио

  • 1/2 ч.л. сол

Продукти:



  • 3 ч.ч.  пълнозърнесто брашно от Лимец

  • 2 яйца

  • 1 кисело мляко

  • 2 с.л. пармезан

  • 20гр. маслини

  • 20гр. сушени домати

  • 20гр. суджук или друг вид колбас по желание

  • 1/2 бакпулвер

  • 1 с.л. риган

  • 1 к.ч. олио

  • 1/2  ч.л. сол

Приготовление



  1. Разбийте яйцата, млякото, олиото, солта, ригана и бакпулвера в дълбок съд .

  2. След това към получената смес добавете брашното от лимец, като непрекъснато бъркате с дървена лъжца, докато се получи хомогенна смес. Накрая добавяте нарязаните на дребно маслини, сушени домати, пармезан и суджук.

  3. Поставете получената смес в предварително намазнена и набрашнена форма за кекс. Печете в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, за около 35-40 минути.

Where to buy